• Home
  • Menukort
  • Vinkort
  • Drikkevare
  • Bordbestilling
Restaurant Dubrovnik København
Posted on April 25, 2012

Balkan bondesuppe

Velsmagende kraftig suppe serveret med hjemmebagt brød.

Grillede Blæksprutte

Blæksprutter med hvidløg, persille og citron. Serveres med kartofler og dagens grøntsager.

Gourmet Pljeskavica

Blandet hakket kød formet som bøf fyldt med ost. Krydret med paprika og hvidløg. Serveres med ajvar, kartofler og blandede grøntsager.

Grillet laksekotelet

Grillet laksekotelet serveret med persille, citron, dagens kartofler og blandet salat.

Cevapcici

Blandet hakket kød tilsat hvidløg og peber. Serveres som små ruller med ajvar, kartofler og blandede grøntsager.

Grillstegt forel

Grillstegt forel med hvidløg. Serveres med dagens kartofler og blandet salat. Endvidere sovs med hvidvin, hakket persille og citron.

Skampi a’ la Dubrovnik

Kinarejer grillet med smør, hvidløg, hvidvin og citronsaft. Serveres med kartofler, dagens garniture og hvidløgsbrød.

Sablja

Sabelspyd Dubrovnik: Okse-, kalve- og svinemørbrad marineret i specielle urter og vin fra vores hjemme provins, blandet med champignon, peberfrugt og løg. Serveres med stegte kartofler, sauce og grøntsager.

Mixed fiskespyd

Spyd med forskellige slags fisk, rejer, peberfrugt og champignon. Serveres med citron, persille, kartofler og blandet salat.

Mixed grill - 2 personer

Svinekotelet, kyllingefilet, pljeskavica, specialpølse og cevapcici. Serveres med sauce og dagens garniture.

Grillstegt peberbøf

Bøf af oksemørbrad i en udsøgt cognac flødesauce med Madagaskarpeber. Serveres med stegt tomat, kartofler og dagens garniture.

Restaurant Dubrovnik København

  • Home
  • Menukort
  • Vinkort
  • Drikkevare
  • Bordbestilling
© 2018 Restaurant Dubrovnik København