Vinkort

VINKORT

 

    • Hvidvin

    • 1. Husets hvidvin

      glas: 55,-          ½ fl: 99,-          1/1 fl: 195,-

    • 2. Chardonnay Kutjevo

      239,-

      Chardonnay er tør hvidvin, krystalklar og har en gul/grøn farve. Duften er frugtagtig med æble og citron. Vinen er lagret på egetræsfade.

    • 3. Zilavka Mostar – Bosnien-Hercegovina

      239,-

      Druen Zilavka dyrkes i et varmt klima . Flot farve, fyldig hvidvin med en antydning af tropisk frugt. Lang, fin og en udpræget harmonisk smag.

    • 4. Tre Morava

      245,-

      En blanding af 3 druer.  Smederevka, Tamnjanika & Morava. Krystalklar vin med gule nuancer. Duft af muskatnød, hyldebær, pære og citrus. En aromatisk vin med en frisk og mineralsk smag. Velegnet både til forretter såvel som salater, fisk og kylling.

    • 5. Kutjeno Grasevina 13,2 % vol

      245,-

      Gul - grøn krystalklar farve. Behagelig, blomsteragtig og frugtagtig, som er harmonisk og fuld af smag. En af de mest populære hvidvine i Kroatien. Fremragende vin – især velegnet til skaldyr og fisk.

    • Rose

    • 6. Rosetto

      199,-

      Lavet på Carbernet Sauvignon druen. 13 % vol.Rosévinen som en frisk og tør vin. Velegnet til hors d’oeuvres, pastaretter, grillet fjerkræ og osteretter.

    • Rødvin

    • 1. Husets rødvin

      glas: 55,-          ½ fl: 99,-          1/1 fl: 195,-

    • 2. Blatina Mostar – Hercegovina

      245,-

      Velkendt tør rødvin fremstillet af den lokale druesort med samme navn. Dyb rubinrød farve, en karakteristisk smag fuld af harmoni. Velegnet til krydrede kødretter og stegt fisk

    • 3. Vranac – Montenegro

      245,-

      En af Balkans kendte druer. Kraftig og krydret med god fylde. Den berømte Vranac Bouquet.

    • 4. Vranac Pro Corde – Montenegro

      259,-

      Balkans mest kendte drue. Kraftig, krydret, tør og fyldig rødvin. Modnet på egetræsfade, der giver vinen den særlige runde og fyldige smag med den berømte Vranac Bouquet (Vranac = sorte hest).

    • 5. Primitivo – Italien

      249,-

      En kraftig syditaliensk rødvin lavet af druen Primitivo. Vinen har en meget karakteristisk aromatisk og rund smag, hvilket gør den velegnet til kraftige kødretter.

    • 6. Amarone – Italien

      450,-

      Norditaliensk rødvin fremstillet af tørrede og halvtørrede druer. Druerne lægges til tørre på træbakker eller sivmåtter. Smagen er kraftfuld med fyldige frugtnuancer, bær, svesker, mokka, kakao og bittersøde krydderier.
      Velegnet til mange forskellige retter.

    • 7. Cabernet Sauvignon Reserva – Serbien

      395,-

      Mørk rød farve. Fremstår med nuancer som solbær, cedertræ, krydderier og Antydning af vanilje efter lagring på egetræsfade i 1½ år. Meget velegnet til især grill og stegt kød.

    • 8. Plavac Mali - Kroatien

      385,-

      Vinen er fremstillet af den kroatiske drue Plavac Mali, dyrket på de sydvendte. Marker og modnet på egetræsfade. Alkohol: 14,5 %. Vinen er fyldig og tør og især velegnet til lammekød, svinekød og kalvekød.

    • 9. Dingac – Kroatien

      395,-

      En af de berømteste vine fra Kroatien. Lagret på fade i 15 – 18 måneder.Mørk rubinrød, kraftfuld, overraskende rund og velafbalanceret med masser af smagsnuancer.