Menukort

Menukort

 

MENUKORT

 

    • VARME & KOLDE FORRETTER

    • 1. Gullaschsuppe

      62,-

      Velsmagende kraftig suppe serveret med hjemmebagt brød

    • 2. Balkan bondesuppe

      62,-

      Flødelegeret suppe med kød og grøntsager serveret med hjemmebagt brød.

    • 3. Rejer Na Buzaru

      75,-

      Rejer i tomatsauce med løg, hvidløg og persille. Serveres med ristet brød
      med olivenolie.

    • 4. Snegle

      75,-

      Snegle stegt i hvidløgssmør og persille

    • 5. Blåmuslinger

      89,-

      Dampet med hvidvin, hvidløgssmør og persille Serveres med ristet brød
      med olivenolie.

    • 6. Calamari fritti

      75,-

      Dybstegte blæksprutter med tatar- eller hvidløgsdressing. Serveres med
      ristet brød med olivenolie.

    • 7. Rejecocktail

      79,-

      Rejer med husets dressing, kaviar, citron og ristet brød med olivenolie.

    • 8. Kold platte

      89,-

      Platte med røget skinke, specialrøget pølse, Mozzarellaost, tomat og
      Ajvar. Serveres med brød med olivenolie og basilikum.

    • BRØD

    • Hvidløgsbrød

      25,-

      Husets hvidløgsbrød med hvidløg og olivenolie.

    • Bruschetta

      42,-

      Husets hvidløgsbrød gratineret med ost toppet med olivenolie, tomat og basilikum.

    • Husets hjemmebagte brød

      22,-
    • SALAT

    • 9. Ajvar

      39,-

      Hjemmelavet pureret salat af stegte auberginer, rød peberfrugt, tomater,
      løg og krydderier. Velegnet som ekstratilbehør til blandt andet kødretter.

    • 10. Tomatsalat

      55,-

      Fintskårne friske tomater med hakket rødløg, olivenolie og persille.

    • 11. Taratur salat (Tzatziki)

      59,-

      Friske agurker med yoghurt og hvidløg.

    • 12. Sobska salat

      59,-

      Husets traditionelle salat: Friske tomater, agurker, peberfrugt, løg, olivenolie og reven fetaost.

    • 12A. Grillet rød peberfrugt

      59,-

      Rød peberfrugt med olivenolie. Serveret med reven fetaost.

    • PASTA

    • 13. Tagliatelle

      149,-

      Båndpasta med kylling, grøntsager, champignon, tomat og revet Parmesanost.

    • 14. Tortellini al Gorgonzola

      149,-

      Pasta fyldt med ricotta og spinat i gorgonzolasauce.

    • 15. Dubrovnik Burger

      159,-

      Grillet blandet hakket kød med stegt sprød bacon og ost i hjemmelavet bolle
      med salat, tomat, agurk og husets dressing. Serveres med hjemmelavede
      Pommes Frites.

    • FISK

    • 16. Grillede blæksprutter

      189,-

      Blæksprutter med hvidløg, persille og citron. Serveres med kartofler og dagens garniture.

    • 17. Skampi a’ la Dubrovnik

      189,-

      Kongerejer grillet med smør, hvidløg, hvidvin og citronsaft. Serveres med kartofler, dagens garniture og hvidløgsbrød.

    • 18. Mixed fiskespyd

      192,-

      Spyd med 2 slags fisk, rejer, peberfrugt og champignon. Serveres med citron, persille, kartofler og dagens garniture.

    • 19. Grillstegt forel

      185,-

      Grillstegt forel serveres med kartofler og dagens garniture, dressing af olivenolie, hvidløg, citron og persille.

    • 19A. Grillet laksekotelet

      192,-

      Grillet laksekotelet serveret med kartofler, dressing af olivenolie,
      hvidløg, citron, persille og dagens garniture.

    • GRILLSPECIALITETER FRA TRÆKULSGRILL

    • 20. Cevapcici

      165,-

      Blandet hakket kalve- flæske og oksekød, tilsat hvidløg og
      peber, formet som små ruller. Serveres med Ajvar, stegte kartofler
      og dagens garniture.

    • 21. Gourmet Pljeskavica

      165,-

      Blandet hakket kød formet som bøf fyldt med ost. Krydret med
      paprika og hvidløg. Serveres med Ajvar, stegte kartofler og dagens garniture.

    • 22. Kyllingefilet

      169,-

      Grillet kyllingefilet. Serveres med stegte kartofler, sauce og
      dagens garniture.

    • 23. Grillstegte lammekoteletter

      189,-

      Lammekoteletter med rosmarin, hvidløgs- og persillesmør. Serveres med stegte kartofler og taratur salat (Tzatziki)

    • 23A. Sigøjnerschnitzel

      169,-

      Svineschnitzel. Serveres med krydret sigøjnersauce, stegte kartofler og dagens garniture.

    • 24. Mixed grill

      182,-

      Svinekotelet, kyllingefilet, pljeskavica, specialpølse og cevapcici. Serveres med stegte kartofler, sauce og dagens garniture.

    • 25. Grillstegt kalvefilet

      189,-

      Kalvefilet med stegte kartofler og dagens garniture. Vælg mellem Champignonflødesauce og Gorgonzolasauce.

    • 26. Sablja

      189,-

      Sabelspyd Dubrovnik: Okse-, kalve- og svinemørbrad marineret i specielle urter og vin fra vores hjemmeprovins, blandet med champignon, peberfrugt og løg. Serveres med stegte kartofler, sauce og dagens garniture.

    • 27. Dubrovnik filet

      199,-

      2 stk. kalvefilet med røget skinke. Gratineret med Goudaost.
      Serveres med champignonflødesauce, stegte kartofler og dagens garniture

    • 28. Grillstegt Beef Steak

      225,-

      Bøf af oksemørbrad. Serveres med stegte kartofler, dagens garniture og Cognac/Madagaskarpebersauce.

    • DESSERTER

    • 31. Baklava

      62,-

      Balkans berømte søde kage med bl. a. tynd butterdej, hakket valnød og sirup. Serveres med is.

    • 32. Pandekage med is

      62,-

      Hjemmelavede pandekager med 2 slags is, chokoladesovs og flødeskum.

    • 33. Dalmatinsk pandekage

      65,-

      Hjemmelavede pandekager med valnødder, chokoladesovs, Nutella, Flødeskum og dryppet med Maraschino likør.

    • 34. Bananasplit

      65,-

      Serveres med 3 slags is, flødeskum og chokoladesovs.

    • 35. Hjemmelavet is -

      65,

      3 slags is, serveres med chokoladesovs og flødeskum.

    • 36. Mixed pandekager

      65,-

      Hjemmelavede pandekager med is, valnødder, chokoladesovs, flødeskum og dryppet med Maraschino likør.

    • Til vore desserter kan vi anbefale vore spændende dessertvine:  Kruskovac eller Prosek
    • KAFFE

    • Dansk kaffe

      28,-

      Serveret i stempelkande.

    • Ekspresso

      28,-
    • Cappuccino

      35,-
    • Cafe Latte

      35,-
    • Tyrkisk kaffe

      28,-

      Kraftig kaffe.

    • Irish Coffee – 4 cl. whiskey

      59,-

      Kaffe, farin, flødeskum og whiskey.

    • Jugoslavisk kaffe – 4 cl. Slivowitz

      59,-

      Kaffe, farin, flødeskum og Slivowitz (blommebrændevin)

    • Varm kakao med flødeskum

      39,-
x