Menukort

 

MENUKORT

 

    • VARME & KOLDE FORRETTER

    • 1. Gullaschsuppe

      59,-

      Velsmagende kraftig suppe serveret med hjemmebagt brød.

    • 2. Balkan bondesuppe

      59,-

      Flødelegeret suppe med kød og grøntsager serveret med hjemmebagt brød.

    • 3. Rejer Na Buzaru

      69,-

      Rejer i tomatsauce med løg, hvidløg og persille

    • 4. Snegle

      69,-

      Snegle stegt i hvidløgssmør og persille

    • 5. Blåmuslinger

      89,-

      Dampet med hvidvin, hvidløgssmør og persille. Serveres med husets brød.

    • 6. Calamari fritti

      75,-

      Dybstegte blæksprutter med tatar- eller hvidløgsdressing

    • 7. Fyldte champignon

      75,-

      Champignon med tomat, skinke, Gouda ost og basilikum.

    • 8. Kold platte

      89,-

      Platte med røget skinke, specialrøget pølse, Mozzarella ost, rødløg og friske tomater dryppet med hjemmelavet pesto.

    • BRØD

    • Hvidløgsbrød

      25,-

      Husets hvidløgsbrød med hvidløg og olivenolie

    • Bruschetta

      39,-

      Husets hvidløgsbrød gratineret med ost toppet med olivenolie, tomat og basilikum.

    • Husets hjemmebagte brød

      22,-
    • SALAT

    • 9. Ajvar

      39,-

      Pureret salat af stegte auberginer, rød peberfrugt, tomater, løg og krydderier. Velegnet som ekstra tilbehør til blandt andet kødretter

    • 10. Tomatsalat

      55,-

      Fintskårne friske tomater med hakket rå løg, dryppet med olivenolie og persille.

    • 11. Taratur salat (Tzatziki)

      55,-

      Friske agurker med yoghurt og hvidløg

    • 12. Sobska salat

      59,-

      Husets traditionelle salat; friske tomater, agurker, peberfrugter, løg, oliven og reven fetaost.

    • 12A. Grillet rød peberfrugt

      59,-

      Rød peberfrugt med olivenolie. Serveret med reven fetaost.

    • PASTA

    • 13. Tagliatelle

      139,-

      Pasta med kylling, grøntsager, champignon, tomat og revet Parmesan ost.

    • 14. Tortellini al Gorgonzola

      139,-

      Pasta med fyld af ricotta og spinat .

    • 15. Spaghetti Frutti de mare

      149,-

      Spaghetti med ”alt godt fra havet” i pikant tomatsauce med hvidløg og persille.

    • 15A. Dubrovnik Burger

      135,-

      Grillet blandet hakket kød med stegt sprød bacon i hjemmelavet bolle med salat, tomat, agurk og husets dressing. Serveres med hjemmelavede Pommes Frites.

    • FISK

    • 16. Grillede blæksprutter

      179,-

      Blæksprutter med hvidløg, persille og citron. Serveres med kartofler og dagens grøntsager.

    • 17. Skampi a’ la Dubrovnik

      189,-

      Kinarejer grillet med smør, hvidløg, hvidvin og citronsaft. Serveres med kartofler, dagens garniture og hvidløgsbrød.

    • 18. Mixed fiskespyd

      189,-

      Spyd med forskellige slags fisk, rejer, peberfrugt og champignon. Serveres med citron, persille, kartofler og blandet salat.

    • 19. Grillstegt forel

      179,-

      Grillstegt forel med hvidløg. Serveres med dagens kartofler og blandet salat. Endvidere sovs med hvidvin, hakket persille og citron.

    • 19A. Grillet laksekotelet

      189,-

      Grillet laksekotelet serveret med persille, citron, dagens kartofler og blandet salat.

    • GRILLSPECIALITETER FRA TRÆKULSGRILL

    • 20. Cevapcici

      159,-

      Blandet hakket kød tilsat hvidløg og peber. Serveres som små ruller med ajvar, kartofler og blandede grøntsager.

    • 21. Gourmet Pljeskavica

      159,-

      Blandet hakket kød formet som bøf fyldt med ost. Krydret med paprika og hvidløg. Serveres med ajvar, kartofler og blandede grøntsager.

    • 22. Kyllingefilet

      169,-

      2 stk grillet kyllingefilet. Serveres med ris, kartofler, sovs og blandede grøntsager.

    • 23. Grillstegte lammekoteletter

      189,-

      Dobbelte lammekoteletter med hvidløgs- og persillesmør. Serveres med stegte kartofler og taratur salat (Tzatziki)

    • 23A. Sigøjnerschnitzel

      169,-

      Svineschnitzel. Serveres med krydret sigøjnersovs, kartofler og dagens garniture.

    • 24. Mixed grill

      179,-

      Svinekotelet, kyllingefilet, pljeskavica, specialpølse og cevapcici. Serveres med sauce og dagens garniture.

    • 25. Grillstegt kalvefilet

      185,-

      Kalvefilet med champignonflødesauce eller gorgonzola sauce, stegt tomat, kartofler og grøntsager.

    • 26. Sablja

      185,-

      Sabelspyd Dubrovnik: Okse-, kalve- og svinemørbrad marineret i specielle urter og vin fra vores hjemme provins, blandet med champignon, peberfrugt og løg.  Serveres med stegte kartofler, sauce og grøntsager.

    • 27. Dubrovnik filet

      199,-

      2 stk. kalvefilet med røget skinke. Gratineret med Goudaost. Serveres med champignonflødesauce, stegt tomat, kartofler og dagens garniture

    • 28. Grillstegt Beef Steak

      225,-

      Bøf af oksemørbrad. Serveres med stegte kartofler og dagens garniture. Vælg mellem Madagaskarpebersauce eller Dubrovnik Delikatsauce.

    • DESSERTER

    • 31. Baklava

      62,-

      Balkans berømte søde kage med bl. a. tynd butterdej, hakket valnød og sirup. Serveres med is.

    • 32. Pandekage med is

      62,-

      Hjemmelavede pandekager med 2 slags is, chokoladesovs og flødeskum

    • 33. Dalmatinsk pandekage

      65,-

      Hjemmelavede pandekager med valnødder, chokoladesovs, Nutella og flødeskum

    • 34. Bananasplit

      65,-

      Serveres med 3 slags is, flødeskum og chokoladesovs

    • 35. Hjemmelavet is -

      65,

      3 slags is, serveres med chokoladesovs og flødeskum.

    • 36. Mixed pandekager

      65,-

      Hjemmelavede pandekager med is, valnødder, honning, chokoladesovs og flødeskum.

    • Til vore desserter kan vi anbefale vore spændende dessertvine:  Kruskovac eller Prosek
    • KAFFE

    • Dansk kaffe

      28,-

      Serveret i stempelkande.

    • Ekspresso

      28,-
    • Cappuccino

      35,-
    • Cafe Latte

      35,-
    • Tyrkisk kaffe

      28,-

      Kraftig kaffe.

    • Irish Coffee – 4 cl. whiskey

      59,-

      Kaffe, farin, flødeskum og whiskey.

    • Jugoslavisk kaffe – 4 cl. Slivowitz

      59,-

      Kaffe, farin, flødeskum og Slivowitz (blommebrændevin)

    • Varm kakao med flødeskum

      39,-