MENUKORT
-
-
VARME & KOLDE FORRETTER
-
1. Gullaschsuppe
62,-Velsmagende kraftig suppe serveret med hjemmebagt brød
-
2. Balkan bondesuppe
62,-Flødelegeret suppe med kød og grøntsager serveret med hjemmebagt brød.
-
3. Rejer Na Buzaru
75,-Rejer i tomatsauce med løg, hvidløg og persille. Serveres med ristet brød
med olivenolie. -
4. Snegle
75,-Snegle stegt i hvidløgssmør og persille
-
5. Blåmuslinger
89,-Dampet med hvidvin, hvidløgssmør og persille Serveres med ristet brød
med olivenolie. -
6. Calamari fritti
75,-Dybstegte blæksprutter med tatar- eller hvidløgsdressing. Serveres med
ristet brød med olivenolie. -
7. Rejecocktail
79,-Rejer med husets dressing, kaviar, citron og ristet brød med olivenolie.
-
8. Kold platte
89,-Platte med røget skinke, specialrøget pølse, Mozzarellaost, tomat og
Ajvar. Serveres med brød med olivenolie og basilikum.
-
BRØD
-
Bruschetta
42,-Husets hvidløgsbrød gratineret med ost toppet med olivenolie, tomat og basilikum.
-
Hvidløgsbrød
25,-Husets hvidløgsbrød med hvidløg og olivenolie.
-
Husets hjemmebagte brød
22,-
-
SALAT
-
10. Tomatsalat
55,-Fintskårne friske tomater med hakket rødløg, olivenolie og persille.
-
11. Taratur salat (Tzatziki)
59,-Friske agurker med yoghurt og hvidløg.
-
12. Sobska salat
59,-Husets traditionelle salat: Friske tomater, agurker, peberfrugt, løg, olivenolie og reven fetaost.
-
12A. Grillet rød peberfrugt
59,-Rød peberfrugt med olivenolie. Serveret med reven fetaost.
-
9. Ajvar
39,-Hjemmelavet pureret salat af stegte auberginer, rød peberfrugt, tomater,
løg og krydderier. Velegnet som ekstratilbehør til blandt andet kødretter.
-
PASTA
-
13. Tagliatelle
149,-Båndpasta med kylling, grøntsager, champignon, tomat og revet Parmesanost.
-
14. Tortellini al Gorgonzola
149,-Pasta fyldt med ricotta og spinat i gorgonzolasauce.
-
15. Dubrovnik Burger
159,-Grillet blandet hakket kød med stegt sprød bacon og ost i hjemmelavet bolle
med salat, tomat, agurk og husets dressing. Serveres med hjemmelavede
Pommes Frites.
-
FISK
-
16. Grillede blæksprutter
189,-Blæksprutter med hvidløg, persille og citron. Serveres med kartofler og dagens garniture.
-
17. Skampi a’ la Dubrovnik
189,-Kongerejer grillet med smør, hvidløg, hvidvin og citronsaft. Serveres med kartofler, dagens garniture og hvidløgsbrød.
-
18. Mixed fiskespyd
192,-Spyd med 2 slags fisk, rejer, peberfrugt og champignon. Serveres med citron, persille, kartofler og dagens garniture.
-
19. Grillstegt forel
185,-Grillstegt forel serveres med kartofler og dagens garniture, dressing af olivenolie, hvidløg, citron og persille.
-
19A. Grillet laksekotelet
192,-Grillet laksekotelet serveret med kartofler, dressing af olivenolie,
hvidløg, citron, persille og dagens garniture.
-
GRILLSPECIALITETER FRA TRÆKULSGRILL
-
20. Cevapcici
165,-Blandet hakket kalve- flæske og oksekød, tilsat hvidløg og
peber, formet som små ruller. Serveres med Ajvar, stegte kartofler
og dagens garniture. -
21. Gourmet Pljeskavica
165,-Blandet hakket kød formet som bøf fyldt med ost. Krydret med
paprika og hvidløg. Serveres med Ajvar, stegte kartofler og dagens garniture. -
22. Kyllingefilet
169,-Grillet kyllingefilet. Serveres med stegte kartofler, sauce og
dagens garniture. -
23. Grillstegte lammekoteletter
189,-Lammekoteletter med rosmarin, hvidløgs- og persillesmør. Serveres med stegte kartofler og taratur salat (Tzatziki)
-
23A. Sigøjnerschnitzel
169,-Svineschnitzel. Serveres med krydret sigøjnersauce, stegte kartofler og dagens garniture.
-
24. Mixed grill
182,-Svinekotelet, kyllingefilet, pljeskavica, specialpølse og cevapcici. Serveres med stegte kartofler, sauce og dagens garniture.
-
25. Grillstegt kalvefilet
189,-Kalvefilet med stegte kartofler og dagens garniture. Vælg mellem Champignonflødesauce og Gorgonzolasauce.
-
26. Sablja
189,-Sabelspyd Dubrovnik: Okse-, kalve- og svinemørbrad marineret i specielle urter og vin fra vores hjemmeprovins, blandet med champignon, peberfrugt og løg. Serveres med stegte kartofler, sauce og dagens garniture.
-
27. Dubrovnik filet
199,-2 stk. kalvefilet med røget skinke. Gratineret med Goudaost.
Serveres med champignonflødesauce, stegte kartofler og dagens garniture -
28. Grillstegt Beef Steak
225,-Bøf af oksemørbrad. Serveres med stegte kartofler, dagens garniture og Cognac/Madagaskarpebersauce.
-
DESSERTER
-
31. Baklava
62,-Balkans berømte søde kage med bl. a. tynd butterdej, hakket valnød og sirup. Serveres med is.
-
32. Pandekage med is
62,-Hjemmelavede pandekager med 2 slags is, chokoladesovs og flødeskum.
-
33. Dalmatinsk pandekage
65,-Hjemmelavede pandekager med valnødder, chokoladesovs, Nutella, Flødeskum og dryppet med Maraschino likør.
-
34. Bananasplit
65,-Serveres med 3 slags is, flødeskum og chokoladesovs.
-
35. Hjemmelavet is -
65,3 slags is, serveres med chokoladesovs og flødeskum.
-
36. Mixed pandekager
65,-Hjemmelavede pandekager med is, valnødder, chokoladesovs, flødeskum og dryppet med Maraschino likør.
-
Til vore desserter kan vi anbefale vore spændende dessertvine: Kruskovac eller Prosek
-
KAFFE
-
Dansk kaffe
28,-Serveret i stempelkande.
-
Cappuccino
35,- -
Ekspresso
28,- -
Cafe Latte
35,- -
Irish Coffee – 4 cl. whiskey
59,-Kaffe, farin, flødeskum og whiskey.
-
Tyrkisk kaffe
28,-Kraftig kaffe.
-
Jugoslavisk kaffe – 4 cl. Slivowitz
59,-Kaffe, farin, flødeskum og Slivowitz (blommebrændevin)
-
Varm kakao med flødeskum
39,-
-